Vuoden 2018 syyskauden RekryExpo 22.11.

Kuva: Turun Messukeskus

Rekryexpo tämän vuoden keväällä yhdisti työntekijät ja työnantajat saman katon alle Turun Messukeskukseen. Menestyksen siivittämänä syyskauden Rekryexpo jatkaa pöhinää Varsinais-Suomen alueen työpaikkamarkkinoilla kuluvan vuoden marraskuussa 22.11. Työntekijöitä haetaan satoja ellei tuhansia uusiin työtehtäviin lukuisten näytteille asettuneiden yritysten voimalla. Kevään työpaikkamarkkinoilla kävijöitä oli vajaat 3000.

Alkuvuoden tapahtumassa Kesäduunaa -teemalla on osansa syksyn RekryExpossa. Speed dating -tapaisessa toiminnassa kesätyönantajat – ja hakijat löytävät toisensa. Lisäinfoa saatavilla juuri ennen tapahtumaa.

RekryExpon Keynote-esiintyjinä ovat Sampo Kaulanen ja Sani Leino. Leino on sosiaalisen liiketoiminnan sanansaattaja. Hän on maineikas myyntivalmennuksista ja myynnin motivaatiopuheista. Leino on tunneälykkään myyntityön ja sosiaalisen myyntityön (Social Selling) valmentaja.

Sampo Kaulanen on tosi-tv -ohjelmista ja somesta nimeä kerännyt kauppamies. Hänellä on Äkäslompolossa Suomen isoin K-Market. RekryExpo-messutapahtumassa keynote-puheenvuorossaan hän kertoo uskaliaasta omia polkujaan edenneestä yrittäjätarinastaan.

RekryExpo on yhteistyössä Turun Messukeskuksen ja TS Yhtymän kanssa. 
Tapahtumaan osallistuu myös TE-toimisto. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Autolla tuleville on 6€ parkkimaksu ja vaatesäilytys on 2,5€. Keskiviikon aukioloaika on klo 10 -18.

***

Lähde: RekryExpo -tapahtumasivut

Linkki: RekryExpo ’18 22.11.

© Referointi: Arto Laine.

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: