Tiitus yhdistää opiskelijan ja työelämän

Opiskelijan mukana olevalla mobiililaitteella työnhaku sujuu ajasta ja paikasta riippumatta, (kuva: Tiitus.fi).

Tiitus on nykypäivän työnhakusovellus taskussasi. Työnhaku luonnistuu yksinkertaisen mukavasti ja vikkelästi. Sinun ei tarvitse taipua byrokratian rattaisiin täyttämällä kasapäin yksittäisiä lomakkeita, vaan voit selata ja hakea kaikkia avoimia työpaikkoja näppärästi yhdellä ja samalla henkilöprofiililla.

Työnhakusovellus tarjoaa sinulle parhaiten sopivia avoimia työtehtäviä. Työpaikan hakeminen onnistuu muutamalla painalluksella. Kun olet hakenut haluamaasi työpaikkaa, voit myös seurata puhelimesta työhakemusprosessia. Voit myös olla yhteydessä – chattailla – työnantajien kanssa ja aloittaa tunnustelut jo ennen ensimmäistä työhaastattelua.

Työnantaja voi olla myös aktiivinen ja ottaa omatoimisesti yhteyttä sinuun. Tähän voit vaikuttaa paljolti itse, laatimalla profiilistasi persoonallinen. Näin erotut massasta ja herätät työnantajan mielenkiinnon.

Tiituksen avulla tavoitat opiskelijoille ja oppilaitoksille suunnatut työpaikat. Selaa työpaikkoja työpaikkatorilla, ja luo profiili Tiitukseen työnhakua varten.

Lähde: www.tiitus.fi – Lataa sovellus puhelimeesi

© Juha Köpman,  Arto Laine.

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: