Suomi Counter-Striken uusi maailmanmestari


Maajoukkueen johtaja Otto Takala, Eetu “sAw” Saha, Jesse “zehN” Linjala, Samuli “Twixie” Herrala, Lasse “ZOREE” Uronen ja Olli “sLowi” Pitkänen. Kuva:
 Joonas Pikkarainen / Suomen elektronisen urheilun liitto – SEUL ry

Suomelle lohkesi yksi kultamitali kansainvälisen kattojärjestön International Esports Federation, IESF:n, järjestämissä elektronisen urheilun maailmanmestaruuskisoissa Taiwanissa 9.-11.11.2018.

Turnaus alkoi perjantaina ja CS:GO:n finaali pelattiin sunnuntaiaamuna Suomen aikaa. Pelin Counter-Strike: Global Offensiven kisajoukkueessa pelasivat Eetu “sAw” Saha, Lasse “ZOREE” Uronen, Olli “sLowi” Pitkänen ja Jesse “zehN” Linjala HAVU Gaming -organisaatiosta ja Samuli “Twixie” Herrala SuperJymy -joukkueesta. Finaalissa Suomi kohtasi Ruotsin Flow-joukkueen ja voitti luvuin 3-0. Voitostaan joukkue  tienasi 10 000 dollaria, kertoo SEUL

Samoissa kisoissa taisteltiin myös mestaruudesta Tekken 7 ja League of Legends -peleissä, joista ei kuitenkaan irronnut suomelle mitalisijoitusta. Näin kokonaissijoitus suomella maailmanmestaruuskisoissa jäi toiseksi.

Olli Pitkänen juhlistaa Instagram -tilillään

“Jokaisen MM-turnaukseen osallistuneen maajoukkueurheilijan suoritus, niin yksilönä kuin joukkuepelaajana oli erinomainen ja keskittyminen omaan tekemiseen pysyi korkeana läpi koko turnauksen. Maailmanmestaruus CS:GO:sta on hieno tunnustus koko maajoukkueelle ja Suomelle. Tästä on hyvä jatkaa”, kommentoi maajoukkueen johtaja Otto Takala SEUL:lle

Asiasta uutisoi Suomen elektronisen urheilun liitto – SEUL ry

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: