Me-talo Turku – yhteisöllinen tila kaikenikäisille

Kuva: mesaatio.fi


Me-talo Turku

Me-talo Turku sijaitsee Pansiossa. Se on monipuolinen ja kokeileva toimintakeskus kaikenikäisille. Meille saavat tulla kaikki: kantasuomalaiset, turvapaikanhakijat, lapset, nuoret, aikuiset ja ikäihmiset.


Me-talo tarjoaa maksutonta harrastustoimintaa, kursseja, kerhoja, tapahtumia, apua ja neuvoa sekä polkuja työllisyyteen ja koulutukseen. 

Tarjoamme tiloja kaikenlaiselle toiminnalle, mikä tukee alueen asukkaiden hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä. Me-talolla toimiikin lukuisia yhdistyksiä, järjestöjä, vapaaehtoisia ja Turun kaupungin toimialan edustajia.

Voit myös ehdottaa ideoita siitä, millaista toimintaa haluaisit itse järjestää.


Me-talo Turusta löytyy myös perhetyöntekijä. Hän antaa maksutonta apua kaikenlaisiin arjen haasteisiin. Hänet voi tavata Me-talo Turussa tai kutsua vaikka omaan kotiin.

Etsitkö uutta harrastusta, ystävää, työpaikkaa, tilaa kokoontua kavereiden kanssa tai apua arjessa pärjäämiseen? Lapsi, nuori tai aikuinen, olet tervetullut Me-talo Turkuun!


Sijaitsemme Hövelin palvelukeskuksessa, Pansiossa (Hyrköistentie 26, 29240 Turku).
Me-talo on auki jokaisena viikon päivänä.

Avoimet ovet joka viikko seuraavasti:
ma klo 12–18, ti klo 12–18 sekä to klo 10–16. Silloin talossa voi kohdata muita ihmisiä, jutella ohjaajien kanssa, harrastaa, tehdä läksyjä, pelata, neuloa, leipoa ym.

Me-talo Turku tarjoaa hyvin matalalla kynnyksellä työharjoittelu-, kieliharjoittelu-, työkokeilu- ja palkkatukipaikkoja. Ota yhteyttä Me-talon isäntään tai  johtajaan!

Toimintaa koordinoi Fingerroosin säätiö ja rahoittavat Turun kaupunki sekä Me-säätiö.

avatar

mesaatio.fi

Lähde:

Lue lisää: Me-talo turku ja
Me-talo Turku Facebookissa

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: